Informasjon

Ølen, Etne og Vindafjord Hundeklubb

Ønsker du å bli medlem av klubben? Meld deg først inn i Norsk Kennel Klub og velg deretter Ølen, Etne og Vindafjord Hundeklubb.
Meld deg inn HER.

Ølen Etne Vindafjord Hundeklubb er en hundeklubb for kommunene Ølen, Vindafjord og Etne, men medlemmene kommer fra et enda større geografisk område. Klubben ble stiftet i 1985.

Vi er ca. 180 medlemmer, og aktivitetene er mange og mangfoldige. Klubben har aktive medlemmer innen utstilling, lydighet, agility, rallylydighet, gjeting, jakt, bruks, redningshund og blodspor, for å nevne noe. Her er det noe for en hver smak!

Klubben har et utendørs treningsområde i Ølen – «Olehumpen». Her er det inngjerdet bane med kunstgress med blant annet agilitybane. Klubben har også en innendørs treningshall på ca. 15×30 meter med kunstgress. Info om hallen og booking finner du HER. Se ellers under kategoriene i menyen over for ytterligere informasjon om vår aktivitet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: